November 14, 2014

Haftasonu, Hazir Misin? Tum Aksiyonlarimizi Topladik Geliyoruz!

  No comments    
categories: ,
Yine bir Cuma, yine mesainin son saatleri, haftanin yukunden bogulduk, kacip kurtulmak istiyoruz artik! Patronumuza gicik olduk, ekiptekilere cattik, uflayip pufluyoruz, "keske yakinlarda bir tatil olsa da uzaklassak gitsek buralardan, kafa dinlesek", diye isyanlardayiz. Tam hayallere dalmisken birisi durtuyor, "su rapor nerede kaldi, bir an once lazim", diyor. Ve tabii ki bunlar yetmezmis gibi, bir Istanbul klasigi olarak hafta boyu hava guzel/fena degilken cogu Cuma oldugu gibi bugun de bize inat gibi karanlik ve kasvetli geciyor. Ama hiic sorun degil cunku biz butun aksiyonlarimizla haftasonunu doyasiya yasamaya kararliyiz! 

Havalar sogudukca sehirlerde aktiviteler artmaya basliyor, takipte misiniz? Her zaman da ucretli ve cep yakan cinsten de degil, ucretsiz gerceklesen bircok etkinlik de var. Yeter ki aramayi bilelim, kendimizi bunaltip isyan havuzuna atlamayalim. :)

Bu hafta Baris'a da bana da birseyler oldu, ardi ardina aktiviteler begenip siraladik haftasonu icin.
Bizimkiler de dahil size kisa bir liste:

12 Kasim - 3 Aralik, Restoran Haftasi
3 Buyuk sehrimizin pek cok restoraninin katilimiyla, bu haftaya ozel menuler ve tadimlar hazirlaniyor, etkinlikler duzenleniyor. Yurtdisinda da pek cok buyuk sehirde gerceklesen bu etkinlik, bana kalirsa Turkiye'de yeteri kadar duyurulmuyor. Farkli restoranlari ve tatlari denemeyi sevenler icin ideal!
http://www.restoranhaftasi.com/

24 Ekim - 27 Kasim, Seni Seviyorum, Mukemmelsin, Simdi Degis
Zorlu PSM'nin ilk produksiyonu olan bu oyun, Off Broadway'in populer oyunlarindan ve pek cok ulkede farkli uyarlamalarla 17 yildir sergileniyor. Biraz gec olsa da biz yeni ogrendigimiz icin paylasmak istedim. Fiyatlari Zorlu'da sergilenen yabanci muzikallere gore de cok daha makul.
http://zorlucenterpsm.com/tr/seni-seviyorum-mukemmelsin

15-16 Kasim, Fujifilm Sokak Fotografciligi Atolyesi
Tesadufen denk gelip haberdar oldugum icin acaip mutluyum. Fotografciliga merakim yillardir var ama en son faal olarak etkinliklere katilmam universite yillarinda Kanada'daykendi. Cumartesi Sirkeci'de, Pazar Kadikoy'de olacak ucretsiz bir etkinlik. 40 Kisilik kontenjan var. Kadikoy malesef dolmus, ama dilerseniz yarin Sirkeci icin hala yer var. Tabii bu iki atolyenin haricinde de baska pek cok egitim var. Veya tekrarlari olur. Takip etmekte fayda olabilir fotograf severler icin.
https://www.fujifilmshop.com/katalog/egitimler

17-23 Kasim, Global Girisimcilik Haftasi, Alibaba.com Hikayesi
150 ulkede kutlanan GGH kapsaminda Turkiye'de de pek cok sehirde etkinlikler var. Girisimcilik bilincini olusturmak, potansiyelleri ortaya cikarmak, tesvik etmek, tanismak ve bolca ogrenmek icin harika bir firsat. Biz Cumartesi gunu Koc Universitesi'nde Alibaba.com'un hikayesini konu alan filmin gosterimine gidiyoruz. Yine ucretsiz bu arada! Siz de ilginizi ceken aktivitelere hemen kaydolabilirsiniz. Hadi, ne duruyorsunuz?
https://www.biletino.com/event/eventdetail/859/alibabacom-hikayesi-ozel-gosterimi
http://www.globalgirisimcilikhaftasi.com/etkinlik-takvimi/


0 comments:

Post a Comment