January 9, 2015

Haftanin Linkleri

  No comments    
categories: , ,
1. Bazen, iki dakikaligina da olsa hicbirsey yapmamak ve sadece durup nefes almak tahmin ettiginizden daha tazeleyici olabilir. (donothingfor2minutes.com)

2. Kameranizi manuel modda kullanmak istiyor ama bir turlu ozellikleri aklinizda tutamiyorsaniz bir kopya vereyim. (shotrockers.com)

3. Internetten alisveris yaparken, kusuratli olan harcamalarinizi yukariya yuvarlayarak sivil toplum orgutlerine bagis yapabileceginizi biliyor musunuz? (yuvarla.org)

4. Jan Vorrman'in insiyatifiyle baslayan, legolarla catlak duvarlara yama yapan, sehirleri guzellestiren insanlar var. (dispatchwork.info)

5. Dunyanin her yerindeki universiteleri ve akademisyenlerinden ucretsiz olarak ders alabileceginiz Coursera'da Turkce dersler de var. (coursera.org)

6. 2014'ten 100 kitap. (radikal.com.tr)

7. 2014'te dunyada ve Turkiye'de neler olmustu, zaman tuneli olarak goz atmak, arsivlemek isterseniz Line hazirlamis. (line.do)

8. En iyi sugar cookie tarifi - denendi, onaylandi. Onumuzde Sevgililer Gunu var mesela; kurabiye yapmak ve hediye etmek icin bahane uretmek kolay. (foodnetwork.com)

9. Gunun harika gecmesi icin once harika baslamak gerek. Gunun ilk 10 dakikasinda bunlari yapin! (apartmenttherapy.com)

0 comments:

Post a Comment