March 22, 2015

Haftanin 6 Mutlulugu

  No comments    
categories: , , , ,
arret stop sign medium article life hacking career challenges inspiration
Yogun ve hizli gecen haftalar birbirini kovalarken, hatirlanmaya ve paylasilmaya deger guzel seyleri yazmak, yapabildigim en iyi sey sanirim. Haftanin mutluluklarini bir liste yapacak olursam: 

1. Artik yalnizca Sevgili Beyaz Kagit'ta degil, baska kanallarda da yaziyorum ve bu kadar iyi hissettigim birseyi daha sik yapabilmek harika birsey. Isimle alakali olanlari tmobtech.com/blog/'da, kariyer, hayatin icinden konular ve ilham veren seylerle ilgili Ingilizce yazilarimi medium'da okuyabilirsiniz. 

2. Bu hafta medium'daki yazimla ilgili aldigim geri bildirimlerle cok mutluyum.

uludag zirve teleferik teferruc
3. Haftasonu evde oturma hayalleri kurarken Baris'in israrlarina dayanamayip Izmit-Bursa-Uludag seyahati yaparak dolu dolu super bir haftasonu gecirmek. (Detaylari ayrica gelecek)

4. Yeni projeler ve kendime bir websayfasi yapmak icin kullanabilecegime inandigim bir platform bulmus olmak!

5. Fotograf makinamin yerini gunden gune daha cok alan telefonumla hem daha guzel, hem de daha cesitli fotograflar cekebilmek icin uzun zamandir fish eye, macro ve wide lens almayi istiyordum. Secenekleri en son iki urun arasina dusurdukten sonra Olloclip'in 4'u 1 arada lens setinde karar kildim ve Sali gunu elimde! Cok heyecanliyim!

juico cold pressed juice urban deneme
6. Kilomla ilgili bir savas halindeyim biliyorsunuz. Buna ragmen zaman zaman fazla yeyip pismanlik duydugum veya vucudumu temizlemeye ihtiyac duydugum oluyor (ozellikle haftasonlari!!). Kendi basima tum gun lahana corbasi falan icebilecek irade ve konforda da olmadigim icin Carsamba gunu 1 gunluk cold pressed juice denemesi yapacagim. 6'li Juico iceceklerimin siparisini verdim, enerjimi koruyarak ve ertesi gune muthis hissederek uyanacagim bir deneyim olmasini umuyorum! 

Harika bir hafta olsun, keyifli pazar aksamlari!

0 comments:

Post a Comment